ETUSIVU           REKISTERÖIDY           AGENDA           LIPUT           CALL FOR PAPERS           SPONSORIT           YHTEYSTIEDOT           IN ENGLISH


Neurospectrum conference Tampere

KESÄKUU 2-4, 2020

TAMPERE,  FINLANDNEUROSPECTRUM OY 

 

Konferenssin järjestäjätaho on Neurospectrum Oy yhteistyöverkostojensa kanssa. Neurospectrum Conferencen taustalla toimii Neurospectrum Oy (3114121-6) start-up yritys, joka on monialainen neurokirjon, stressin ja autismiin erikoistununeiden osaajien verkosto. Toimijoiden osaaminen koostuu tieteellisestä tutkimuksesta, kuntoutuksesta ja käytännön osaamisesta neurokirjon aihepiirissä. Verkostossa on autismikuntouttajia, kuntoutuksen kehittäjiä ja kouluttajia sekä tutkijoita. Useimmilla meistä on myös kokemus käytännössä siitä, miten palvelujärjestelmä toimii, kun perheessä on neurokirjon problematiikkaa.

Neurospectrum Oy:n toiminnan tavoitteena on kehittää palvelujärjestelmää, jakaa ymmärrystä, kouluttaa, kuntouttaa ja tuottaa palveluja neurokognitiivisten haasteiden kanssa kamppaileville nuorille ja nuorille aikuisille ja ammattilaisille, jotka työskentelevät nuorten kanssa kouluissa tai sosiaalityössä. Neurospectrum Konferenssi on päätapahtuma, jonka ohella Neurospectrum Oy tuottaa koulutusta nuorten kanssa toimiville opetushenkilöille ja sosiaalityöntekijöille.

 
 
Kristiina Kantola, Neurospectrum Conference Tampere

KRISTIINA KANTOLA, TJ

Kumppanuudet, yhteistyö ja tutkimus

Yli 20 vuoden terveys- ja hyvinvointisektorin tutkijatausta. Tampereen seudun autismiyhdistyksen hallituksen jäsen. Työnohjaaja, motivaatiovalmentaja ja ydintaitovalmentaja. Pitkä henkilökohtainen kokemus perhepiirissä autismikirjosta.

Ota yhteyttä:
+358 40 736 7699
kristiina.kantola(a)neurospectrum.fi

Petra Hietala-Rasku, Neurospectrum Conference Tampere

PETRA HIETALA-RASKU

Tapahtuman järjestelyt

Tampereen seudun autismiyhdistys TSAU ry:n puheenjohtaja, kokemusasiantuntija, kahden autismikirjon lapsen äiti, vanhemmuuden tuki, vanhempien vertaistoiminta, asiointituki ja neuvonta

Ota yhteyttä:
petra.hietala-rasku(a)neurospectrum.fi


KONFERENSSITIIMI      

Meri Lähteenoksa, Neurospectrum Conference Tampere

MERI LÄHTEENOKSA

Valmennus, tutkimus ja kehittäminen

Meri Lähteenoksa on kasvatustieteen maisteri, erityispedagogi ja autismikirjoon erikoistunut neruopsykiatrinen valmentaja sekä yhteisöllsen elämäntavan kehittäjä, jonka intohimona on neurokirjon ihmisten elinolojen parantaminen.

Ota yhteyttä:
+358 50 337 97 11
meri.lahteenoksa(a)neurospectrum.fi

Marja, Neurospectrum Conference Tampere

MARJA KANKAANRANTA

Kumppanuudet ja tutkimus

KT, dosentti, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, tutkimustyötä lasten ja nuorten oppimisen ja hyvinvoinnin alueella, autisminkirjon lapsen äiti

Ota yhteyttä:
marja.kankaanranta(a)neurospectrum.fi

Minna, Neurospectrum Conference Tampere 2020

MINNA LAHNAOJA

Kumppanuudet ja tutkimus

Ammatillinen opettaja, Työnohjaaja (STOry), Uraohjaaja, RMP Motivaatiovalmentaja, MBA. Kokemusta aikuisten neurokirjolaisten kanssa työskentelystä ammatillisena opettajana.

Ota yhteyttä:
+358 50 66973
minna.lahnaoja(a)neurospectrum.fi

Pirjo Hellsten

PIRJO HELLSTEN

Tapahtuman järjestelyt

Sosiaalialan ohjaaja, kuntoutuksen ohjaaja (AMK), opiskelija kuntoutuksen ohjaaja (YAMK), perehtyneisyys ICF toimintakyvyn, toimintarajoitteiden ja terveyden kansainväliseen luokitukseen ( International Classification of Functioning Disability and Health). 20 vuoden työkokemus erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden työskentelystä.

Ota yhteyttä:
pirjo.hellsten(a)neurospectrum.fi

Satu Heikkinen

SATU HEIKKINEN

Tapahtuman järjestelyt

Toimintaterapeutti (AMK), käyttäytymisanalyytikko ja psykoterapeuttikoulutettava (kogn. käyttäytymisterapia). Yli 15 vuoden työkokemus neurokirjon asiakkaiden ja heidän lähi-ihmisten kanssa työskentelystä, vaativasta laitoskuntoutuksesta asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä tapahtuvaan kuntoutukseen ja ohjaukseen. Ammatinharjoittajana omassa yrityksessä. 

Ota yhteyttä:
satu.heikkinen(a)neurospectrum.fiTAPAHTUMAN ALKUUN

päivää

LIPUT

KOULUTUSSEMINAARI
1. päivä, suomenkielinen
Perus 110e
Opiskelija 39e

TIETEELLINEN KONFERENSSI
2.-3. päivä, englanninkielinen
*Perus 220e
*Opiskelija 140e
*)Sisältää lounaan, kahvin ja virvokkeet.


SPONSORIT

Opocoaching     Reiss Motivation Profile     Tampereen kaupuni     TSAU ry     TSAU ry    Kansallinen Neurokeskus     Tampereen yliopistollinen sairaala Tays

AJANKOHTAISTA neurospectrum.fi@neurospectrum.fi neurospectrum.fi @neurospectrum.fi     
OTA YHTEYTTÄ  info@neurospectrum.fi      +358 40 736 7699


© 2019 Neurospectrum Oy.  All rights reserved.